Fotbal : Steaua l-ar vrea pe Julio Landauri


Intră acum și în grupul de

Presa din Peru sustine ca Steaua s-a interesat de transferul fotbalistului Julio Landauri, care activeaza în prezent la formatia Universitario Lima.

Landauri, în vârsta de 21 de ani, este un jucator polivalent, el evoluând atât pe laterale, cât si în postura de mijlocas central. La începutul anului a mai fost dorit si de Rapid, pentru un contract de trei sezoane, dar clubul nu i-a dat voie sa plece în acel moment. “Julio Landauri va pleca în februarie. Mijlocasul lateral al formatiei Universitario Lima, Julio Landauri, este cautat de Steaua Bucuresti, iar conducerea formatiei analizeaza posibila sa plecare. Daca la începutul anului Universitario nu dorea sa se desparta de jucator, acum lucrurile s-au schimbat.

Sunt sanse ca Landauri sa plece în România si sa fie coleg cu Mendoza. Universitario ar încasa 800.000 de dolari, o suma considerabila pentru bugetul sau”, scrie publicatia peruana Libero.  
Întrebat de veridicitatea informatiilor din presa din Peru, presedintele “ros-albastrilor”. Valeriu Argaseala, a negat faptul ca Steaua ar fi interesata de transferal sud-americanului.


Intră acum și în grupul de