PSD Suceava reclama un nou caz de politie politica declansata impotriva a 50 de persoane


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava considera ca asista la un nou caz de politie politica dupa ce DNA Suceava i-a trimis în judecata pe fostul presedinte executiv al PSD Suceava, Roman Stecyk, si fostul trezorier al organizatiei, Petru Murariu, care, în perioada 2002-2006, ar fi folosit pentru partid banii unei asociatii. Purtatorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Dontu, a declarat, joi, ca în acest caz actul juridic de sesizare a DNA Suceava este semnat de procurorul Doru Tulus, situatie fata de care procurorii suceveni nu aveau cum sa dea alta solutie.

„Sunt mandatat de PSD Suceava sa spun ca asistam la o politie politica declansata împotriva a 50 de persoane ce au primit ajutoare sociale de la o asociatie, parte din ei având si calitatea de membri PSD”, a spus Ovidiu Dontu.

Acesta a aratat ca solutia corecta în aceasta speta era de declinare a competentei catre Parchetul Judecatoriei Suceava aratând ca trebuia aplicat principiul „nu exista faptuitor demnitar, nu exista cercetare la DNA”.

Ovidiu Dontu a mai spus ca PSD Suceava se simte vizat de ancheta motiv pentru care va asigura asistenta juridica celor doi.

„Ramânem uimiti ca în România anului 2008, fundatiile PD si PLD nu sunt cercetate”, a mai spus Ovidiu Dontu.  


Intră acum și în grupul de