Suceveancă lăsată fără portofel de un tânăr din Dolhasca

Un tânâr în vârstă de 20 de ani din orașul Dolhasca a fost reținut de polițiști, după ce i-a furat portofelul din mână unei femei care se deplasa pe o stradă din municipiul Suceava.

arest

Potrivit Poliției Județene, femeia, în vârstă de 56 de ani, a sesizat luni seară Secția de Poliție Burdujeni despre faptul că, un tânăr i-a luat din mână portofelul și a fugit.

”Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 20.30, în timp ce se deplasa pe strada Celulozei, din municipiul Suceava, victima s-a intersectat cu un tânăr necunoscut, care i-a luat din mână portofelul cu bani și documente și a fugit”, a precizat sursa citată.

În urma măsurilor întreprinse cu operativitate de polițiști, autorul a fost identificat ca fiind un tânăr de 20 de ani,  din orașul Dolhasca, asupra căruia au fost găsite o parte din bunuri, celelalte fiind recuperate dintr-un tufiș unde au fost aruncate de suspect.

”În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 20 de ani fiind reținut pentru 24 de ore şi încarcerat în  arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, în cursul zilei de marți, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru stabilirea măsurilor legale ce se impun”, se mai menționează în comunicatul Poliției Județene.