Semnal de alarma pentru detinatorii de spatii de inchiriat


Intră acum și în grupul de

IPJ Suceava atrage atentia detinatorilor de spatii de închiriat ca prin zona circula un individ cautat pentru înselaciune. Astfel la nivelul Inspectoratului de Politie al Judetului Iasi se afla în lucru nu mai putin de 11 plângeri ale unor persoane care au sesizat faptul ca în urma unor anunturi în mass-media privind oferte de lucru în Olanda, au fost înselate de un anume IACOB SORIN cu sume cuprinse între 300 si 800 lei. În urma cercetarilor s-a constatat ca asa-numitul Iacob Sorin prezenta drept garantie de identificare o carte de sedere în Olanda cu seria OGR nr. 16432, CNP – 1690322807745, însa din verificarile în baza nationala, acest CNP este inexistent.

Potrivit politistilor, persoane din anturajul acestuia declara ca îl cunosteau sub numele de Iacob Sorin, are vârsta de 38 de ani, ar fi din Alba Iulia si are cetatenie olandeza, prezentându-se ca om de afaceri care vrea sa deschida în România un Complex Comercial cu obiect de activitate – confectionarea de articole de îmbracaminte în colaborare cu firma „Armany”.

În ceea ce priveste modul de operare, cel în cauza racoleaza persoane care detin spatii de închiriat, de la care solicita schite pentru a fi prezentate asociatului sau cu prenumele „Walter”.

IPJ Suceava transmite si semnalmentele presupusului IACOB SORIN: vârsta 38 ani, înaltime 1,60 – 1,65 m, constitutie robusta, chiar cu burta, ten masliniu deschis, fata rotunda, ochi caprui, par tuns scurt vopsit recent castaniu închis, poarta blugi, pulovere si geci scurte pâna la talie. Acesta îsi ofera serviciile prin mass-media la rubrica de angajari în strainatate si detine 2 numere de telefon: 0745.553463, 0743.655996.

Politistii au mai spus ca barbatul este foarte abil în discutii iar la primirea sumelor de bani nu elibereaza contracte între el si parti, acestea urmând sa se încheie la o data ulterioara. 


Intră acum și în grupul de