Bugetul Serbarilor Zapezii de la Campulung Moldovenesc acoperit din sponsorizari


Intră acum și în grupul de

Câmpulungenii vor avea parte pe 2 si 3 februarie, de cel mai „fierbinte” moment al acestei ierni cu ocazia Serbarilor Zapezii, editie care în acest an va reuni la Câmpulung Moldovenesc vedete de talie nationala, printre care la loc de cinste se afla Anda Adam, formatia Holograf si Stefan Banica Jr. Primarul localitatii, Constantin Gabriel Serban a declarat joi, ca se asteapta ca în cele doua zile cât va tine evenimentul, sa fie prezente la Câmpulung peste 20.000 de persoane, statiunea fiind deja pregatita sa primeasca turistii. De altfel programul pentru cele doua zile ale Serbarilor este extrem de complex, turistii putând alege între a-si petrece ziua pe pârtie, cu concursuri specifice sezonului de iarna sau a sta în statiune si a-si cauta un loc în restaurante si baruri. „Suntem pregatiti din toate punctele de vedere pentru 3 zile de adevarata petrecere. Vrem sa facem din aceste Serbari ale Zapezii un punct de reper al distractiei de calitate”, a spus Gabriel Serban.  

Noutatea din acest an consta în faptul ca întreg bugetul evenimentului este acoperit din sponsorizari. „Nu am cheltuit nici un leu din bugetul local. Stiu ca circula o serie întreaga de zvonuri cu privire la acest subiect dar adevarul este unul singur: tot ce facem, facem din tot sufletul! Si fara sa cheltuim din banul public. Eu sper ca acest lucru sa fie apreciat”, a mai spus primarul orasului.  

Pe scena amenajata în centrul orasului vor concerta sâmbata seara ANDA ADAM, SIMPLU, HARA, HOLOGRAF iar duminica seara vor fi pe scena EVOLUTION, 3 SUD EST, ALEX, DJ PROJECT si STEFAN BANICA JR. Serbarile se vor încheia duminica seara cu un foc de artificii pe care executivul l-a anuntat a fi unul deosebit.


Intră acum și în grupul de