GALERIE FOTO Trupele ISU Suceava se pregătesc să primească Drapelul de Luptă


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava va primi, duminică,Drapelul de Luptă. Ceremonialul militar-religios se va desfăşura pe esplanada Casei Culturii, începând cu ora 11:00.

pompieri-mars-10

Evenimentul va fi onorat din partea Ministerului Afacerilor Interne de secretarul de stat, şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, domnul doctor Raed Arafat, şi din partea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă de inspectorul general, domnul general de brigadă dr. Ovidiu Vasilică. De asemenea, vor fi prezente conducerile judeţului şi municipiului Suceava şi pompieri din ţările vecine, Moldova şi Ucraina.

Festivitatea va continua cu defilarea trupelor cu cântec, pe traseul Casa Culturii – sediu Inspectorat, precum şi cu expoziţia tehnicii de luptă, pe esplanada din centrul municipiului. Tot aici, va fi expusă şi Caravana SMURD – centrul de formare mobil, unde pompierii-instructori vor prezenta participanţilor, pe lângă tehnicile de acordare a primului-ajutor medical în situaţii de urgenţă, principalele riscuri care pot afecta România, precum cutremure, inundații, incendii, dar și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.(N.B.)


Intră acum și în grupul de