Cu permisul suspendat si numere expirate un tanar din Bosanci a lovit un batran din comuna


Intră acum și în grupul de

Un tânar din comuna Bosanci, ce avea permisul suspendat, si numere de înmatriculare expirate de cinci zile, a accidentat grav un consatean. Potrivit IPJ Suceava sâmbata, ora 15.10, pe D.J 208/A, în interiorul comunei Bosanci, I. OVIDIU, în vârsta de 22 ani din localitate, posesor al permisului de conducere categoriile ,,BE si CE ” din anul 2004, în prezent suspendat, în timp ce conducea autoturismul marca „Opel Astra” înmatriculat în Germania, cu valabilitatea numerelor expirate la 28.01.2008, a surprins si accidentat grav pe D. TOMA, în vârsta de 77 ani, localnic, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nemarcat si fara sa se asigure. Accidentat, dar nu atât de grav este si G. ION, în vârsta de 22 ani din municipiul Suceava, pasager în autoturism.    

Batrânul a fost transportat la spital unde i s-a stabilit diagnosticul „fractura gamba stânga, contuzie de bazin si plaga buza inferioara” necesitând pentru vindecare circa 45 – 50 zile îngrijiri medicale.

Conducatorul auto nu purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânarul sofer este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat si având permisul de conducere suspendat.


Intră acum și în grupul de