PNL Suceava constata „cu tristete” ca Ion Lungu ” a tradat PNL”


Intră acum și în grupul de

Purtatorul de cuvânt al PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat duminica, la putin timp dupa anuntul facut de PD-L, ca presedintele organizatiei judetene Ion Lungu, va candida pentru un nou mandat de primar, dar din partea PDL, ca organizatia judeteana a PNL a crezut „pâna în ultima clipa” în juramintele de fidelitate ale presedintelui organizatiei, primarul Sucevei, Ion Lungu, ca nu va adera la PDL si ca au sperat ca „onoarea îl va face sa nu tradeze”.

„Pâna în ultima clipa noi am crezut în juramintele de fidelitate ale primarului Ion Lungu fata de PNL. Cu toate ca erau semnale din toate partile noi am sperat ca onoarea îl va face sa nu tradeze”, a spus Mihai Aurel Steiciuc.

Acesta a explicat ca organizatia PNL Suceava constata „cu tristete” ca Ion Lungu „ a tradat PNL” si a plecat spre un partid crezând ca acesta îi va fi de ajutor pentru a obtine un nou mandat de primar. „El uita ca tot ce s-a facut bun pentru suceveni a fost facut de echipa liberala, el fiind doar un exponent al echipei, cu sprijinul Guvernului liberal”, a mai spus Mihai Aurel Steiciuc. Purtatorul de cuvânt al PNL Suceava a asigurat sucevenii ca proiectele liberalilor vor fi duse la bun sfârsit tot de o administratie liberala. Acesta a precizat ca Biroul Politic Central al PNL a fost informat de aceasta decizie a lui Ion Lungu, urmând ca în cel mai scurt timp sa fie numita o conducere interimara la nivel judetean.

O parere asemanatoare a avut-o si vicepresedintele organizatiei judetene, deputatul Mihai Sandu Capra care a apreciat gestul lui Ion Lungu ca fiind un „autentic act de tradare a încrederii pe care acest partid i-a acordat-o”. Deputatul sustine ca Ion Lungu va fi sanctionat de electorat pentru faptul ca a plecat din PNL mai ales ca timp de câteva luni a facut numeroase declaratii referitoare la „obârsiile sale liberale autentince”. 


Intră acum și în grupul de