Fotbal : Stelea s-a impacat cu Dan Petrescu


Intră acum și în grupul de

Fanii Unirii Urziceni pot rasufla usurati, la reluarea campionatului vor putea striga din nou „nu va fie frica, apara Stelica”. Portarul Bogdan Stelea s-a împacat cu Dan Petrescu, iar antrenorul ialomitenilor spune ca „Arnold” se va alatura echipei în cantonamentul din Turcia. „Bogdan va veni în Antalya, luni, direct de la Paris. Nu mai este nicio problema, a avut si el o iesire. Eu îl cred ca e greu la vârsta lui sa mai stea în cantonamente, se acumuleaza multa nervozitate. Îl asteptam cu totii sa vina luni în Antalya”, a declarat Petrescu.

Portarul Unirii Urziceni, Bogdan Stelea, a parasit în aceasta saptamâna cantonamentul din Spania al echipei ialomitene, dupa ce antrenorul Dan Petrescu i-a spus ca nu va mai conta pe serviciile sale, în urma unui schimb dur de replici. Conflictul dintre Stelea si Dan Petrescu izbucnise dupa ce antrenorul i-a reprosat portarului, la finalul amicalului cu TSKA Sofia, scor 1-2, ca a primit prea usor un gol din lovitura libera.  
În cantonamentul din Antalya, Unirea Urziceni urmeaza sa sustina cinci partide de verificare: pe 5 februarie cu echipa FK Buducnost Banovici (Muntenegru), pe 7 februarie cu formatia Saturn Moscova (Rusia), pe 10 februarie cu Groclin Grodszik (Polonia), pe 13 februarie cu Chunam Dragons (Coreea de Sud) si pe 14 februarie cu FC Kharkov (Ucraina).


Intră acum și în grupul de