Noul director al DSVSA Suceava nu a preluat încă funcția fiind în concediu


Intră acum și în grupul de

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava are începând de luni un nou director, ce a fost detaşat la Suceava de la instituţia omologă din judeţul Mehedinţi, dar acesta este în concediu.

Purtătorul de cuvânt al DSVSA Suceava, medicul veterinar Vasile Semeniuc, a declarat, marţi, pentru NewsBucovina că printr-o adresă a ANSVSA Suceava transmisă DSVSA Suceava, în cursul zilei de vineri, s-a comunicat detaşarea medicului veterinar Sorin Jianu de la DSVSA Mehedinţi la DSVSA Suceava, în funcţia de director executiv, începând cu data de 19 septembrie 2016.

Semeniuc a spus că fostul director executiv al DSVSA Suceava, medicul veterinar Laurenţiu Leon Postolache a revenit, din data de 19 septembrie 2016, în funcţia de medic veterinar zonal în municipiul Rădăuţi.

DSVSA Suceava (3)

“A fost o colaborare foarte bună cu domnul director Laurenţiu Leon Postolache şi sperăm să avem aceeaşi colaborare cu viitoarea conducere”, a mai spus Semeniuc.

El a precizat că noul director nu s-a prezentat încă la serviciu, fiind în concediu în cursul acestei săptămâni. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de