Fotbal. Liga a III-a : Juventus, in fata unui nou amical


Intră acum și în grupul de

Juventus Falticeni va disputa miercuri, începând cu ora 15, o partida de verificare pe terenul formatiei pregatite de Ion Radu, Aerostar Bacau. Antrenorul falticenenilor, Ovidiu Murariu, abordeaza întâlnirea cu fostul sau coleg de banca tehnica de la Cetatea fara serviciile a trei jucatori. Astfel, daca fundasul Florin Ailenei a suferit o contuzie la umar ce-l va tine departe de gazon pentru cel putin o saptamâna, Mihai si Colban vor lipsi din cadrul echipei din pricina unor raceli.

„Ne asteptam la un meci de pregatire util, care sa ne ajute sa gasim formula de joc optima pentru returul de campionat, astfel ca vom încerca sa rulam întreg lotul de jucatori. Cu multa munca, chiar daca va fi de durata, vom aduce echipa la nivelul pe care ni-l dorim cu totii”, a precizat Ovidiu Murariu.

Meciul de miercuri este cel de-al treilea amical disputat de Juventus Falticeni în aceasta iarna, „alb-negrii” pierzând primele doua partide de verificare sustinute saptamâna trecuta în compania formatiei Pambac Bacau cu scorul de 1-2, respectiv 0-2.  
 


Intră acum și în grupul de