Fotbal : Nationala de tineret a remizat cu Moldova


Intră acum și în grupul de

În primul meci pe care nationala de tineret a României l-a disputat în 2008, formatia condusa de Emil Sandoi a remizat cu modesta echipa a Moldovei, scor 0-0.

Partida de la Tiraspol nu a fost lipsita de controverse, însa golul anulat lui Ropotan sau penalty-ul refuzat la Torje nu scuza rezultatul înregistrat de „tricolori”, care, desi au fost superiori, nu au putut materializa ocaziile avute.

România a reusit sa marcheze în minutul 29, prin Ropotan, dar golul a fost anulat, dupa ce unul dintre arbitrii asistenti a semnalizat o pozitie de ofsaid. Tot o pozitie de ofsaid a fost semnalata si în minutul 75, eronat, când românii au cerut chiar o lovitura de pedeapsa pentru un fault facut de portarul moldovean în pozitie de ultim aparator.

La finalul partidei, „tricolorii” si-au exprimat dezamagirea fata de rezultatul obtinut. „A fost un meci greu, dar nu avem scuze. Trebuia sa câstigam, mai ales ca Moldova era o echipa inferioara noua. Asa se întâmpla uneori în fotbal si mingea nu vrea sa intre în poarta”, a declarat Gabriel Torje, în timp ce Sepsi a adaugat: „Sper ca acest egal cu Moldova sa ne dea de gândit si sper ca pe viitor sa nu mai facem aceleasi greseli”.

Antrenorul Emil Sandoi a început meciul în formula: Tatarusanu – Scutaru, Ninu, Sepsi, Mardare – Ropotan, Chiacu, Bicfalvi, Torje – Keseru, B. Stancu. Pe parcursul partidei au mai evoluat: Pantilimon, Tudose, S. Ilie, Latovlevici si Barna.


Intră acum și în grupul de