Bărbat din Brodina, reținut de polițiști după ce a fost prins cu 7.500 de pachete de țigări de contrabandă în mașină


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Brodina a fost reținut după ce a fost depistat de polițiști în urma unui control în trafic transportând, cu o mașină neînmatriculată, 7.500 de pachete de țigări de contrabandă.

contrabanda-3

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi, în jurul orei 01.00, un echipaj de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a oprit în trafic un autoturism, moment în care conducătorul auto a încercat să efectueze manevra de mers cu spatele, însă a fost imobilizat.

Maşina avea aplicate plăcuțele cu numere de înmatriculare expirate din data de 15 ianuarie 2015. În urma controlului, în interiorul acesteia, poliţiştii au găsit 15 colete cu țigarete de proveniență extracomunitară.

”În urma inventarierii, efectuate la sediul poliției, au rezultat 7.500 de pachete de țigări (150.000 de ţigarete), fără banderole fiscale”, a arătat sursa citată, precizând că autoturismul, în valoare de aproximativ 2.500 de euro, a fost indisponibilizat.

Bărbatul, de 29 de ani, din comuna Brodina, s-a ales cu dosar penal, fiind reţinut în arestul I.P.J. Suceava, pentru săvârșirea infracţiunilor de contrabandă și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

contrabanda-4

Cercetările sunt continuate de Poliția Vicovu de Sus, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, mai precizează Poliția Județeană Suceava.

 


Intră acum și în grupul de