Handbal, Liga Nationala : Brigada Pavel/State starneste amintiri neplacute sucevenilor


Intră acum și în grupul de

Întâlnirea de duminica dintre CS Universitatea Suceava si Poli Izometal Timisoara va fi condusa de brigada buzoiana de arbitri formata din Vasile Pavel si Marian State. Cei doi „fluierasi” au mai arbitrat un meci al sucevenilor din acest campionat. În etapa a VI-a, CS Universitatea a suferit, la Medgidia, cea mai severa înfrângere din acest sezon, scor 32-24.  

Întâlnirea de atunci a fost condusa de arbitri Pavel si State. Desi dupa acel joc au existat nemultumiri cu privire la prestatia buzoienilor, oficialii universitari sunt optimisti în ceea ce priveste meciul de duminica. „Pavel/State este un cuplu de arbitri foarte valoros. Au experienta atât la nivel national cât si la nivel international. Sunt convins ca nu vom mai avea probleme” a precizat Petru Ghervan.

Din cele opt meciuri din Liga Nationala de handbal masculin în care cuplul Pavel/State a arbitrat în sase s-au impus gazdele (de trei ori Steaua!!!), un meci s-a încheiat la egalitate (Stiinta Bacau – Minaur 27-27) si doar o singura data au câstigat oaspetii (Uztel – Panadurii Tg. Jiu 17-21).

Asadar am putea spune ca arbitrii buzoienii poarta noroc echipelor care joaca pe teren propriu.  

Cuplul de arbitri Pavel/State a condus la începutul acestui an derbiul handbalului feminine românesc dintre Rulmentul Brasov si Oltchim Rm. Vâlcea în care s-au impus fetele Marianei Târca. Desi s-a vorbit despre un arbitraj permisiv întrucât întâlnirea dintre cele doua rivale a fost una extrem de dura, concluzia Comisiei de Arbitri a FRH a fost ca cei doi s-au achitat bine de sarcini.

Pâna la jocul de duminica brigada de arbitri din Buzau va mai conduce joi un meci din cupele europene.


Intră acum și în grupul de