Primarul Sucevei se vrea membru PNL pana la finalul mandatului


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, dupa ce duminica a anuntat ca intentioneaza sa candideze pentru un nou mandat, dar din partea PDL, a tinut sa precizeze miercuri, într-o conferinta de presa ca nu va demisiona din calitatea de membru al PNL pâna la finalul mandatului. Ca argument acesta a afirmat:„Nu am cum sa demisionez pentru ca prin legea migratiei politice mi-as pierde postul de primar si ar fi un act de tradare fata de electorat pentru ca trebuie sa continui proiectele în derulare”.  

În replica, presedintele organizatiei municipale PNL Suceava, viceprimarul Angela Zarojanu, a declarat într-o alta conferinta de presa ca Ion Lungu nu mai este candidatul PNL la Primaria Sucevei, si a precizat ca acesta va fi anuntat în curând, fiind luate în calcul si sondaje de opinie.

Cât privesc sondajele, nu demult aceeasi Angela Zarojanu anunta ca sondajele de opinie îl aratau pe Ion Lungu, ca fiind candidatul ideal. Ion Lungu nici macar nu apucase sa îsi exprime opinia ca, presedintele PNL al municipiului Suceava deja anunta cu „surle si trâmbite” ca acesta este candidatul din partea PNL.

Ca sa minimalizeze si mai mult eforturile, mai mari sau mai mici ale lui Ion Lungu- uneori hulit iar alteori apreciat de suceveni, Angela Zarojanu a spus în conferinta ca programul de administrare liberal al municipiului Suceava a fost conceput de echipa liberala, de fiecare consilier local liberal, iar Lungu a fost „doar” reprezentantul echipei.

Toate discutiile au izbucnit dupa ce presedintele organizatiei judetene PNL Suceava, primarul Sucevei Ion Lungu, si vicepresedintele PNL Suceava, primarul municipiului Falticeni, Vasile Tofan, au aparut teatral – din neant, la o conferinta a PDL Suceava sustinuta duminica, anuntând ca vor candida din nou, dar din partea PDL, afirmând ca vor sa continue proiectul comun început în 2004 alaturi de senatorul Gheorghe Flutur, care este presedinte al organizatiei PDL Suceava.

 


Intră acum și în grupul de