Handbal. Liga Nationala : Steaua a pierdut cu UCM Resita


Intră acum și în grupul de

UCM Resita – Steaua Bucuresti  34 – 32

Într-un meci contând pentru etapa a XV-a a Ligii Nationale de handbal masculin, UCM Resita a învins pe Steaua Bucuresti cu scorul de 34-32 (18-18). Partida a fost devansata întrucât cele doua formatii vor juca în weekend în cupele europene.

Prima repriza a stat sub semnul echilibrului, pâna în finalul ei niciuna dintre echipe neavând un avantaj mai mare de un gol. În ultimele minute însa, Steaua s-a desprins la doua goluri, 15-13, dar baietii lui Aihan Omer au revenit si la pauza scorul a fost egal, 18-18.

Debutul partii secunde a fost favorabil tot oaspetilor, care au condus si la trei goluri, cu 22-19, 24-21, însa resitenii au avut câteva minute extraordinare, marcând de cinci ori la rând, astfel ca scorul a devenit 26-24. UCM a avut si trei goluri avantaj pe tabela (31-28), dar finalul a fost incandescent si a consfintit victoria gazdelor cu 34-32.

În clasament, dupa primul meci din etapa a XV-a, conduce Steaua, cu 25 de puncte, urmata de trei echipe cu 19 puncte, Stiinta Bacau, HCM Constanta si UCM Resita, HC Odorhei si Dinamo, câte 16 puncte.

Au jucat echipele:

UCM Resita: Ionescu, Natalyuk – Tucanu (8 goluri), Pasic (8), Butulija (7), Irimescu (4), Pârvan (4), Ciubotariu (3), Cuciula, Rohozneanu, Grozavescu, Pancu, Olah, Vaidasigan. Antrenori: Aihan Omer si Gligore Czari.

Steaua MFA: Laufceac, Ciobanu, Ivezic – Rudic (10), Mazilu (5), Sania (4), Novanc (3), Georgescu (3), Ilies (3), Buricea (3), Vujadinovic (1), Dediu, Cian, Stavrositu. Antrenor: Dumitru Berbece.  

În etapa a XVI-a a Ligii Nationale, liderul Steaua va primi vizita Universitatii Suceava. Pâna atunci, însa, duminica, elevii lui Petru Ghervan vor înfrunta Politehnica Izometal Timisoara.  


Intră acum și în grupul de