Fotbal, Liga a III-a : Cetatea, la final de cantonament


Intră acum și în grupul de

Cetatea si-a încheiat stagiul montan de la Vatra Dornei, revenind pe Areni pentru ultima parte a pregatirilor returului de campionat. Desi pe parcursul celor zece zile de cantonament în cadrul lotului sucevean au aparut si unele probleme medicale – Colban, Ungureanu, Tomaz, Dicher si Lupu suferind accidentari usoare – antrenorul Marian Pana este multumit de felul în care au raspuns elevii sai la antrenamente. „Jucatorii s-au prezentat bine în aceasta perioada de acumulari fizice, micile accidentari fiind lucruri normale având în vedere programul intens la care au fost supusi. Începând cu saptamâna viitoare vom demara ultima etapa a pregatirilor, una în care vom pune accentul pe antrenamentele tactice”, a precizat tehnicianul Cetatii, Marian Pana.

În acest sens, conducerea clubului a stabilit o serie de cinci partide de verificare. Capul de afis al urmatoarelor zile este tinut de confruntarea sucevenilor cu Ceahlaul Piatra Neamt, formatia de sub Pietricica urmând sa poposeasca pe Areni pe data de 16 februarie. Desfasuratorul complet al meciurilor amicale pe care le va disputa Cetatea pâna la reluarea campionatului este urmatorul:

13 februarie (Iasi): Politehnica Iasi – Cetatea Suceava

15 februarie (Târgu Neamt): Cetatea Târgu Neamt – Cetatea Suceava

16 februarie (Suceava): Cetatea Suceava – Ceahlaul Piatra Neamt

20 februarie (Suceava): Cetatea Suceava – FCM Bacau II

23 Februarie (Dorohoi): FC Botosani – Cetatea Suceava

În prima etapa a returului, formatia suceveana va întâlni, pe 29 februarie, în deplasare, ultima clasata, Leonard Pascani. ­­


Intră acum și în grupul de