Fotbal : Andone este dezamagit de jocul CFR-ului


Intră acum și în grupul de

„Am egalat, da, dar suntem vai mama noastra!”, a fost reactia lui Ioan Andone în momentul în care Ruiz egala în minutul 89 al remizei de sâmbata seara, CFR – Otelul Galati 3-3. Într-adevar, desi „feroviarii” au reusit performanta de a reveni de la 3-0 si de a egala în ultimele 20 de minute, „Falcosul” are mare dreptate: gruparea clujeana este o replica palida a super-echipei din tur, a campioanei de toamna care se anunta favorita absoluta la câstigarea trofeului în acest sezon.

„Au fost orgolii foarte mari, s-a jucat de parca era un meci oficial. Am dat peste o echipa foarte, foarte buna si acum realizez si mai mult cât de importante sunt cele doua victorii pe care le-am obtinut în fata Otelului în campionat”, a declarat Ioan Andone la sfârsitul partidei, într-un interviu acordat cotidianului Gazeta Sporturilor. Tehnicianul clujenilor nu si-a putut ascunde dezamagirea, punctând principalele nemultumiri si principalele minusuri ale echipei sale din aceasta pauza competitionala. Principala: zona defensiva, care a fost învinsa în cele patru partide amicale de nu mai putin de sase ori (CFR – FC Gyeongnam 2-0, CFR – Slovan Liberec 2-2, CFR – Dnepr 2-1, CFR – Otelul 3-3).

„Bineînteles ca sunt suparat. Avem mari probleme în aparare, probleme pe care nu le-am avut în turul campionatului. Vad ca la fiecare amical suntem pusi în dificultate în sistemul defensiv si asta nu e bine deloc. Sper sa punem la punct aceste lucruri în maximum doua saptamâni, altfel…”, a explicat „Falcosul”.

Dezamagit, Andone începe sa îsi puna mari semne de întrebare si în ceea ce priveste sansele elevilor sai a de a îndeplini obiectivul – cucerirea trofeului în acest sezon: „Am luat trei goluri astazi, este enorm pentru o echipa cu pretentii. Sa fim sinceri, asa nu vom lua niciodata titlul! Pai, o echipa care vrea campionatul nu poate lua trei goluri într-un singur meci, indiferent de situatie!”.

Tehnicianul campioanei de toamna s-a declarat nemultumit si de compartimentul ofensiv care, desi este format din atacanti de valoare, nu îsi face treaba asa cum „Falcosul” si-ar dori. „Nu sunt multumit. Am avut foarte multe ocazii, dar le-am ratat. Chiar daca la un moment dat a fost 3-0 pentru adversar, puteam chiar câstiga. Am dus bine mingea în careul lor, am avut faze de poarta, însa n-am înscris”, a conchis, pe un ton trist, Ioan Andone.

 


Intră acum și în grupul de