PSD catre PD-L Suceava :”productia de racolati la hectar nu va avea efecte in plan politic”


Intră acum și în grupul de

„Nu puteti voi racola câti oameni valorosi avem în fiecare comuna!” este mesajul pe care l-a transmis luni, vicepresedintele PSD, Corneliu Popovici, catre organizatia judeteana a PD-L Suceava. Acesta a spus într-o conferinta de presa ca toate racolarile pe care le-a facut în ultima perioada PD-L releva un singur lucru „ca au oameni putini si slab pregatiti” motiv pentru care trebuie sa se orienteze doar catre alte partide.

„PSD nu vrea sa intre în aceasta mizerie în care PD-L întelege sa faca politica si de aceea nu ne vom lasa angrenati în jocul de-a racola primari”, a explicat Corneliu Popovici.

Vicepresedintele social-democratilor suceveni este de parere ca „productia de racolati la hectar nu va avea efecte în plan politic” si a explicat ca pâna acum nu au fost confirmate majoritatea trecerilor anuntate de presedintele PD-L, Gheorghe Flutur, în schimb au fost confirmate „amenintarile si presiunile fantastice la care sunt supusi primarii PSD si familiile lor”.

Mai mult, Corneliu Popovici sustine ca în momentul de fata PD-L nu face altceva decât „o curatenie de primavara. Patru ani primarii PSD nu au fost buni, au fost anchetati, controlati, blamati iar acum brusc sunt curati ca lacrima”.

„Le transmitem celor de la PD-L ca nu pot ei racola, la câti oameni valorosi avem în fiecare comuna”, a conchis vicepresedintele PSD.


Intră acum și în grupul de