Consilierul personal al lui Gheorghe Flutur, Irina Vasilciuc, singurul candidat înscris pentru funcția de administrator public al județului Suceava


Intră acum și în grupul de

Consilierul personal al lui Gheorghe Flutur, Irina Vasilciuc, este singurul candidat înscris pentru funcția de administrator public al județului Suceava.irina vasilciuc

CJ Suceava a anunțat, vineri, că pentru funcția de administrator public al județului Suceava a fost înregistrată o singură candidatură, care a și fost admisă, îndeplinind criteriile stabilite.

Concursul urmează să fie organizat începând cu data de 6 octombrie.

Postul de administrator public al județului Suceava a fost vacantat în luna iulie, după ce Ionuț Adomniței a renunțat la funcție.

Irina Vasilciuc a mai fost administrator public al județului Suceava în perioada martie 2011-iunie 2012, iar înainte a ocupat funcția de director economic al Consiliului Județean Suceava.

Ea are o largă experiență în ceea ce privește administrarea fondurilor publice, în special derularea proiectelor cu finanțare europeană și este în prezent consilier personal al lui Gheorghe Flutur.

Funcția de administrator public al județului Suceava a fost înființată în anul 2008, iar primul care a ocupat-o a fost Petru Luhan, care a devenit europarlamentar.

După Luhan, funcția a fost deținută de Irina Vasilciuc, care a părăsit postul în 2012 după ce Gheorghe Flutur a pierdut funcția de președinte al CJ Suceava.

În această funcție a urmat Lăcrămioara Loghin care a demisionat în martie 2015 din motive de sănătate, iar apoi funcția a fost deținută de Ionuț Adomniței.(N.B.)


Intră acum și în grupul de