Handbal Masculin : Comentarii dupa victoria Universitatii Suceava


Intră acum și în grupul de

“A fost un meci de o importanta capitala pentru noi”
 

Petru Ghervan era multumit la finalul meciul de rezultatul înregistrat pe tabela de marcaj dar si de evolutia pe ansamblu a echipei. Tehnicianul sucevean a precizat ca pentru formatia sa urmeaza câteva jocuri foarte importante, urmatorul examen al studentilor urmând a avea loc chiar pe terenul liderului Steaua, pentru ca apoi la Suceava sa poposeasca Minaur Baia Mare.

“A fost un meci de o importanta capitala pentru noi si ma bucur ca am reusit sa trecem cu bine. S-a vazut ca am întâlnit un adversar pentru ca începutul a fost foarte strâns si si-a pus amprenta asupra jocului nostru. Am avut si momente nereusite în care lipsa de concentare ne-a facut sa ratam. Extremele au ezitat si azi. Mi-a placut evolutia lui Chirut care a facut un joc foarte bun mai ales ca nu a fost recuperat în întregime dupa accidentarea din meciul cu Dinamo”, a declarat antrenorul Petru Ghervan la conferinta de presa. (C.M.)
“Ne-a lipsit valoarea colectiva”
 

Eugen Bota, antrenorul banatenilor s-a declarat nemultumit de prestatia elevilor sai. Chiar daca vedetele Fenici sau Sadoveac si-au facut datoria, Bota sustine ca formatiei sale i-a lipsit valoarea colectiva, un capitol la care CS Universitatea Suceava a stat mult mai bine.

“Asa cum am mai spus, suntem într-o perioada nefasta si ma îngrijoreaza faptul ca aceasta se prelungeste. Nu a mers nimic în jocul nostru de astazi. Ne-a lipsit valoarea colectiva. Cu toate acestea nu cred ca se pune problema ca noi sa retrogradam. Astazi a câstigat echipa mai bine motivata si aceasta a fost formatia suceveana. Nu avem nicio scuza în faptul ca am facut o deplasare lunga de la Timisoara la Suceava. Si echipa CS Universitatea a facut aceeasui deplasare în meciul din tur si ne-au învins” a declarat Eugen Bota.

Pentru Poli Izometal Timsoara urmeaza un alt meci extrem de dificil, în runda urmatoare acestia urmând sa primeasca replica echipei Dinamo Baumit, pe teren propriu. (C.M.)
Marius Sadoveac i-a laudat pe suceveni
 

Autor a 5 goluri în meciul de ieri, timisoreanul Marius Sadoveac nu a ezitat sa laude evolutia Universitatii Suceava. Componentul nationalei de handbal masculine a României a spus ca gruparea suceneava are sanse reale la un loc de cupa europeana.

Stiam ca Suceava are o echipa foarte buna dar din pacate astazi nu am reusit mai mult. Daca CS Universitatea va juca asa si în celelalte etape atunci are sanse mari sa prinda un loc de cupa europeana. Obiectuvul nostru este sa prindem o pozitie cât mai buna în clasament dar pentru asta trebuie sa ne revenim cât mai repede. 


Intră acum și în grupul de