Tată trimis în judecată după ce și-a lovit fiica cu o coasă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna suceveană Părhăuți a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru  „tentativă la violenţă în familie” după ce și-a lovit fata cu o coasă.

coasa1

În rechizitoriu se arată că Viorel Boieciuc locuiește cu fiica sa într-o casă din Părhăuți, iar în data de 13 august 2016, fiica sa a mers la un local public din sat unde a consumat, în compania altor persoane, o cantitate mare de băuturi alcoolice.

În jurul orelor 21:00 aceasta a mers spre casă în stare de ebrietate, iar la scurt timp după sosirea sa a revenit acasă şi tatăl său şi acesta  aflându-se în stare avansată de ebrietate.

Din cauza unei discuţii în contradictoriu, pe fondul stării avansate de ebrietate în care se afla, bărbatul a luat o coasă şi cu aceasta și-a lovit fata producându-i o plagă tăiată în regiunea vertebro-dorsală.

Fata a ieșit în fugă în curtea casei, iar  fraţii ei au sunat la 112 solicitând prezenţa unui echipaj medical la faţa locului, aceasta fiind transportată ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Conform concluziilor cuprinse în raportul medico-legal întocmit de medicul legist tânăra a prezentat contuzii cu excoriaţii în regiunea craniană şi claviculară dreaptă şi plăgi tăiate în regiunea scapulară stângă şi vertebro-dorsală, leziuni ce au necesitat în vederea vindecării un număr de 14-16 zile îngrijiri medicale.

Dosarul urmează să fie judecat de Tribunalul Suceava.


Intră acum și în grupul de