Un șofer din Caraș-Severin a ajuns cu mașina în râul Bistrița. Atât el, cât și pasagera din autoturism au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale după ce au ajuns cu mașina în râul Bistrița.

accident alcooltest

Este vorba despre un bărbat de 29 de ani din județul Caraș-Severin, șoferul autoturismului și o femeie de 40 de ani din comuna suceveană Crucea, pasageră în mașină.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, accidentul s-a petrecut, luni dimineață, în jurul orei 09.10.

”În timp ce conducea autoturismul pe DN 17B, din direcția Crucea – Vatra Dornei, un bărbat de 29 de ani, din județul Caraș-Severin, a pierdut controlul asupra direcției de mers și după ce a pătruns pe sensul opus, a părăsit partea carosabilă și a ajuns în râul Bistrița.

În urma accidentului, conducătorul auto și o femeie de 40 de ani din comuna Crucea au suferit leziuni corporale, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, arată sursa citată.

 


Intră acum și în grupul de