Parcarea din Suceava în care acum câteva luni se putea „pescui” după ploaie, a fost asfaltată

Primăria Suceava a anunțat, miercuri, că o nouă parcare de reședință din municipiu a fost reabilitată, fiind vorba de parcarea din apropierea Pieței Mici unde, în urmă cu câteva luni se putea „pescui” în bălțile care se formau după ploaie.

parcarea-piata-mica

 

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că în parcarea de la Piața Mică (str. Zorilor) au fost făcute lucrări ample de modernizare.

Astfel, parcarea modernizată are 86 de locuri pentru autoturisme și două pentru motociclete, având o suprafață totală de 2.453 mp.

Pentru aceste lucrări au fost folosite 354 de tone de binder (BAD 25) și 236 de tone de strat de uzură (BAD 16). Totodată, au fost montate borduri mari (20×25) pe o lungime de 275metri liniari și borduri mici (10×15) pe 29 de metri liniari. Parcarea este prevăzută șu cu stâlpi de iluminat.parcarea

Lucian Harșovschi menționează pe pagina sa de socializare că în campania electorală, după o rupere de nori, unii pescuiau “la mișto” în această parcare „ în condițiile în care consilierii lor din C.L. se opuseseră prin vot la reabilitarea acesteia și a altor parcări”.(N.B.)parcare