Acasă Actualitate Presedintele PSD Suceava ramane la ideea ca alegerile locale ar trebui suprapuse...

Presedintele PSD Suceava ramane la ideea ca alegerile locale ar trebui suprapuse cu cele parlamentare


Intră acum și în grupul de

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a tinut sa precizeze joi, într-o conferinta de presa, ca partidul nu va solicita sau provoca organizarea de alegeri parlamentare anticipate, mentionând ca PSD este preocupat de deblocarea institutionala din România. Totusi Gavril Mîrza spune ca o solutie pentru aceasta deblocare ar fi alegerile anticipate.

În opinia lui Gavril Mîrza, alegerile locale ar fi bine sa fie suprapuse cu alegerile parlamentare, deoarece anul trecut în România populatia a fost chemata de trei ori la urne, de doua ori pentru referendum si o data pentru alegerile europarlamentare, iar suprapunerea alegerilor locale cu cele parlamentare în acest an ar putea face economie de fonduri.



În Comitetul Executiv al PSD s-a stabilit ca la discutiile cu Guvernul, PSD sa sustina organizarea alegerilor locale în prima parte a lunii iunie, în perioada 1-15 iunie, a afirmat presedintele PSD Suceava. Acesta a mai adaugat ca social-democratii doresc ca viitoarele alegeri sa fie organizate în baza noii legi a votului uninominal, cu alegerea presedintilor Consiliilor Judetene prin vot uninominal, într-un singur tur de scrutin. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version