Cetatea joaca cel mai tare amical al iernii


Intră acum și în grupul de

Politehnica Iasi – Cetatea Suceava, miercuri, ora 13

Cetatea Suceava disputa miercuri cel mai tare amical al iernii. Fotbalistii antrenati de Marian Pana se vor deplasa la Iasi, unde vor înfrunta echipa de Liga I Politehnica, din localitate. Partida dintre cele doua formatii se va disputa pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou, cu începere de la ora 13.

Antrenorul Marian Pana considera ca întâlnirea de miercuri este un bun prilej pentru a verifica potentialul echipei sale. „Este primul meci dupa cantonamentul de la Vatra Dornei. Venim  dupa o perioada de pregatire în care baietii au raspuns bine cerintelor. Tinând cont ca vom juca împotriva unei formatii din primul esalon, sper ca echipa sa-si arate adevarata fata. Este un joc important pentru noi si de aceea sper sa beneficiem de o vreme favorabila pentru a putea juca pe stadionul principal din Iasi. Cu siguranta ma intereseaza rezultatul dar, mai important, este jocul echipei. Returul se apropie si jocul trebuie sa creasca de la meci la meci”, a  declarat antrenorul Marian Pana.

Partida cu Poli Iasi este al treilea meci de verificare al sucevenilor. În celelalte doua jocuri, galben-albastrii au înregistrat o înfrângere (0-2 cu Politehnica II Iasi) si o victorie (3-2 cu FC Panciu). Singurii jucatori indisponibili sunt atacantul Vespazian Colban si mijlocasul stânga Cristian Pandele, fotbalist proaspat achizitionat de la echipa satelit a Politehnicii Iasi. 


Intră acum și în grupul de