Tinerii liberali ii asteapta pe indragostiti sa-si „astearna” sentimentele pe „panoul iubirii”


Intră acum și în grupul de

Tinerii liberali suceveni (TNL) au decis sa le ceara celor de-o vârsta cu ei sa-si strige dragostea în plin centrul Sucevei. Lideri ai TNL Suceava au anuntat miercuri, într-o conferinta de presa ca de ziua îndragostitilor, în varianta Occidentala (Sf. Valentine), va exista la Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava, precum si pe esplanada Casei Culturii, câte un panou urias pe care tinerii îndragostiti vor putea sa-si „astearna” sentimentele cu ocazia zilei mentionate.

Unul dintre initiatorii actiunii, Simona Sofroni a declarat miercuri ca în afara obiectivului anuntat, intentia tinerii liberali suceveni este de a se face cunoscuti ca organizatie si ca doresc în acelasi timp sa petreaca alaturi de suceveni clipe de bucurie cu ocazia Zilei Îndragostitilor.

În afara mesajelor de dragoste, tinerii suceveni, si nu numai tinerii, pot face fotografii cu persoana iubita în centrul orasului în fata „panoului iubirii” iar seara de joi va fi dedicata distractiei gratuite în discoteca SCHOK din Suceava. 


Intră acum și în grupul de