Acasă Actualitate PSD Suceava, aliat al sucevenilor care vor sa recupereze in instanta taxa...

PSD Suceava, aliat al sucevenilor care vor sa recupereze in instanta taxa de prima inmatriculare


Intră acum și în grupul de

Sucevenii care vor sa-si recupereze, prin instanta, taxa de prima înmatriculare au sustinerea PSD Suceava, care a anuntat ca le ofera acestora cereri tip pentru actiunea în justitie. Purtatorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Dontu, a afirmat, miercuri, într-o conferinta de presa ca taxa de prima înmatriculare încalca Tratatul de Aderare al României la Uniunea Europeana.

Acesta a precizat ca, în cazuri similare, Curtea Europeana de Justitie a dat decizii împotriva Poloniei si Ungariei.



Astfel PSD Suceava se implica în recuperarea acestor sume de bani platite de suceveni si pune la dispozitia acestora cereri-tip de chemare în judecata. Acestia nu trebuie decât sa le completeze cu datele personale ale celui care doreste sa recupereze taxa de prima înmatriculare.

Si PDL a anuntat ca doreste sa acorde asistenta populatiei pentru recuperarea taxei de prima înmatriculare, dar Ovidiu Dontu avertizeaza populatia ca initiativele PDL sunt „periculoase”.

„O si vad pe Sulfina Barbu, care a instituit aceasta taxa, acordând asistenta pentru a fi recuperata taxa. Mi-e frica, în cazul acesta, ca oamenii sa nu primeasca o consultanta gresita”,a declarat Ovidiu Dontu. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version