Zi aniversara la Colegiul de Informatica „Spiru Haret”


Intră acum și în grupul de

Colegiul de Informatica „Spiru Haret” Suceava sarbatoreste 17 ani de existenta. Manifestarile dedicate aniversarii se deschid joi, la ora 9, în aula colegiului, cu simpozionul „ECO-educatie – ECO-implicare – înca o speranta pentru mediu”, ocazie cu care vor fi premiati elevii si clasele care s-au remarcat la actiunile desfasurate în cadrul programului ECO-Scoala. În laboratorul de biologie, între orele 10,30-12 se va desfasura concursul „Descopera o lume mai curata”, cu participarea unor elevi de la scoli generale si licee din Suceava.  

Va avea loc, de asemenea o întâlnire cu caricaturistul Mihai Pânzaru-PIM, sub genericul „De la grafica la poezie”, si „Dialogul artelor”, care va cuprinde interpretari de text pornind de la reprezentarea plastica, si o expozitie cu materiale didactice realizate de elevi – desene, planse si proiecte, în aula colegiului, începând de la ora 14. Tot în aula, de la 14,30 va avea loc prezentarea cu tema „Simion Florea Marian – ctitor de cultura de pe meleagurile bucovinene”, iar de la 14,45 teatru – dramatizari dupa Ion Luca Caragiale si C. Negruzzi, Alecsandri si Marin Sorescu.   

Nu va lipsi din program concursul de matematica „Spiru Haret”, competitii sportive, un spectacol în limba franceza si o seara englezeasca, cu un concurs de mesaje Valentine’s Day, unde vor fi premiate cele mai reusite declaratii de dragoste.  

Vineri, începând de la ora 9, în aula vor avea loc o sesiune de referate si comunicari stiintifice-matematica si  un concurs de desene pe calculator cu tema „Îmi plac înca povestile”, la care participa elevi de clasa a V-a si jurizeaza elevi dintr-a XI-a E. La cabinetul de istorie, va putea fi vizionata expozitia concurs de fotografie „Suceava în imagini –trecut, prezent si viitor” , si va avea loc o prezentare de soft-uri educationale realizate de elevi.

Pe terenul de sport, de la ora 13, fetele vor juca fotbal într-un meci demonstrativ, urmat la ora 14 de un alt meci demonstrativ, al baietilor. În aula de la ora 14 va fi un spectacol cu cântece în limba engleza si cântece pentru copii acompaniate la block flote si  o expozitie decorativa cu masti.

Tot în aula, de la ora 15, clasele de gimnaziu vor participa la un work-shop pe tema Valentine’s day, iar de la 15,30 va fi un concurs de recitari poeme din autori englezi si americani dar si compozitii proprii.

Ziua de vineri se va încheia cu un karaoke show-concurs, cu premierea celor mai reusite interpretari.


Intră acum și în grupul de