Sucevenii i-au facut declaratii de dragoste Angelei Zarojanu


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei municipale
Suceava a PNL, Angela Zarojanu a primit de Sf. Valentin dedicatii si declaratii de dragoste din partea sucevenilor. Pe panoul instalat în zona Universitatii „Stefan cel Mare” din Suceava, sute de suceveni si-au exprimat dragostea fata de persoana iubita, în forme si cuvinte diferite.

Unul dintre mesaje a fost adresat Angelei Zarojanu  si a fost foarte clar. Actiunea de la Universitate a fost realizata de organizatia municipala a tinerilor liberali si ea vine în contextul general al sarbatoririi Zilei Îndragostitilor în varianta occidentala.

Tinerii liberali suceveni (TNL) au decis sa le ceara celor de-o vârsta cu ei sa-si strige dragostea în plin centrul Sucevei. Lideri ai TNL Suceava au anuntat miercuri, într-o conferinta de presa ca de ziua îndragostitilor, în varianta Occidentala (Sf. Valentine), va exista la Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava, precum si pe esplanada Casei Culturii, câte un panou urias pe care tinerii îndragostiti vor putea sa-si „astearna” sentimentele cu ocazia zilei mentionate.

Unul dintre initiatorii actiunii, Simona Sofroni a declarat ca în afara obiectivului anuntat, intentia tinerii liberali suceveni este de a se face cunoscuti ca organizatie si ca doresc în acelasi timp sa petreaca alaturi de suceveni clipe de bucurie cu ocazia Zilei Îndragostitilor.


Intră acum și în grupul de