Rugbi. Divizia Nationala : Primele amicaluri


Intră acum și în grupul de

Rugbistii suceveni continua antrenamentele fara antrenorul principal, Constantin Vlad. Tehnicianul echipei CSM Bucovina, se afla începând de pe 8 februarie în cantonament la Snagov, cu Nationala de tineret a României.

Constantin Vlad este plecat de o saptamâna în cantonament cu “stejareii”, în acest interval reusind sa dispute si un joc de verificare. Din pacate, reprezentativa U20 a României a pierdut în fata formatiei Dinamo Bucuresti cu scorul de 9-46. Chiar si asa, Constantin Vlad s-a declarat multumit de jucatorii sai, înfrângerea în fata “câinilor” fiind explicata si prin faptul ca cele doua echipe se afla în perioade diferite de pregatire.  

În ceea ce priveste echipa sa de club, Constantin Vlad a declarat ca rugbistii suceveni se pregatesc normal. Începuta de mai bine de doua saptamâni, vizita medicala a sucevenilor nu s-a încheiat nici pâna în momentul de fata. Chiar daca în acest interval, la cabinetul de cardiologie s-au prezentat 24 de jucatori, înca 4 componenti ai echipei locale sunt asteptati sa îsi faca analizele.

CSM Bucovina, ar fi trebuit sa participe la sfârsitul saptamânii la un turneu organizat de Politehnica Iasi. Starea precara a terenurilor de joc si desfasurarea unei competitii similare la Baia Mare i-a determinat însa pe organizatori sa anuleze editia din acest an a memorialului.

În aceste conditii, CSM Bucovina si Poli Iasi se vor întâlni saptamâna viitoare în doua partide amicale: miercuri la Iasi si sâmbata  la Suceava. 


Intră acum și în grupul de