Trei barbati au furat un capac de canalizare din Radauti


Intră acum și în grupul de

Jandarmii din Radauti au pus mâna pe trei barbati care au furat un capac de canalizare, fapt ce ar fi putut duce la producea de accidente auto sau vatamari ale pietonilor. Potrivit purtatorului de cuvânt al IJJ Suceava, locotenent Bogdan Cornaci, pe data de 14 februarie a.c., în jurul orelor 20.30, în timpul executarii serviciului de ordine si siguranta publica pe raza municipiului Radauti, membrii unui echipaj auto de jandarmi au observat doua atelaje hipo ce se deplasau pe o strada din localitate, iar la vederea jandarmilor, cei trei barbati aflati în atelaje au devenit agitati si au marit viteza de deplasare, încercând sa-si piarda urma pe o strada laturalnica.

„Dupa aproximativ 500 metri, jandarmii i-au interceptat si au constatat ca se numesc C. Dumitru, de 31 ani, P. Anton, de 19 ani si C. Gheorghe, de 21 ani, toti trei din comuna Burla, jud. Suceava. În unul din atelajele hipo, jandarmii au observat un târnacop si un capac de gura de canal, confectionat din metal si având diametrul de 68 cm. Fiind întrebati de provenienta capacului transportat, persoanele în cauza au ezitat în formularea unui raspuns justificativ” precizeaza locotenentul Bogdan Cornaci.

Potrivit acestuia, membrii patrulei de jandarmi au efectuat verificari, în urma carora a rezultat faptul ca, în seara respectiva, cei trei barbati au sustras capacul unei guri de canal de pe carosabil, cu intentia de a-l transporta la domiciliul unuia dintre ei, si pentru ca exista interdictii stabilite centrelor de colectare cu privire la primirea unor asemenea obiecte, cei trei intentionau sa fragmenteze capacul în mai multe bucati, pe care sa le vânda unui centru specializat, laolalta cu alte materiale.

Celor trei le-au fost întocmite actele premergatoare pentru savârsirea infractiunii de furt calificat, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Radauti, prejudiciul fiind de 868 lei.


Intră acum și în grupul de