Cetatea infrunta un oaspete de seama


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – Ceahlaul Piatra Neamt, sâmbata, ora 16, stadion „Areni”

Dupa remiza de vineri, 3-3 cu Cetatea Tg. Neamt, galben-albastrii vor evolua azi, pe „Areni”, împotriva prim-divizionarei Ceahlaul Piatra Neamt. În fata echipei lui Viorel Hizo, tehnicianul Marian Pana vrea sa foloseasca echipa de baza, mai ales ca întâlnirea cu formatia de la poalele Pietricicai va constitui si revederea cu suporterii. „Sper sa fie cât mai multi spectatori. Daca în meciul cu Cetatea Tg. Neamt am menajat câtiva titulari, sâmbata voi folosi primul „11” pentru a juca de la egal la egal cu Ceahlaul” a precizat Marian Pana.

Amicalul dintre Cetatea si Ceahlaul este al cincilea meci de verificare, echipa locala mai având programate înca doua confruntari pâna la reluarea campionatului, cu FCM II Bacau si cu FC Botosani.

Marian Pana spera sa-l poata folosi sâmbata si pe fundasul Nicolau, dupa ce acesta a suferit o accidentare usoara în partida de la Iasi, cu Politehnica.

Ceahlaul Piatra Neamt vine dupa un ultim stagiu de pregatire din Antalya si oficialii echipei au anuntat ca vor deplasa la Suceava cel mai bun lot disponibil.

Meciul se va desfasura cu începere de la ora 16, pe stadionul „Areni”.


Intră acum și în grupul de