Sucevean reținut după ce a mințit privind identitatea sa, furnizând polițiștilor datele unui prieten, atunci când a fost prins băut la volan și fără permis


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a fost reținut și este cercetat pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „falsul privind identitatea”.

Bărbatul este acuzat că în cursul zilei de marți condus un autoturism pe B-dul 1 Decembrie 1918 din municipiul Suceava, deși nu are permis de conducere și totodată a furnizat în vederea identificării datele de identitate ale unui alt bărbat, din comuna Horodniceni.

Şoferul,  a afirmat că nu are asupra sa permisul de conducere și actul de identitate şi a furnizat datele complete ale unui prieten, cu scopul de a induce în eroare polițiștii rutieri, cu atât mai mult cu cât aceștia stabiliseră că avea și o îmbibație alcoolică de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

retinere arestare

În urma continuării cercetărilor şi administrării materialului probator, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier, au emis și executat un mandat de aducere privind pe Luncănița Constantin, de 23 ani, din comuna Horodniceni.

În urma activităților procedurale efectuate în cauză, organele de cercetare penală au dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de