PDL a lansat „Ghidul primarului de comuna”


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PDL, senatorul Gheorghe Flutur a spus în cadrul actiunii PDL de lansare a candidatilor de primar din judetul Suceava, ca fiecare candidat PDL pentru functia de primar va trebui sa prezinte trei proiecte, unul pe masuri publice, iar cel putin doua pe masuri private pentru beneficiari din localitatea lor. În acest sens, a fost elaborat „Ghidul primarului de comuna”, la Suceava având loc lansarea acestuia. Ghidul va fi distribuit, începând din aceasta saptamâna, în toate organizatiile din tara împreuna cu proiecte-tip pentru fiecare masura în parte, a precizat Gheorghe Flutur.

Acesta a afirmat ca este vremea ca primarii PDL sa aduca bani si sa puna satul românesc la treaba. Gheorghe Flutur a mai spus ca localitatile României au nevoie de primari implicati, care sa stie ce înseamna un proiect si sa lupte pentru obtinerea finantarii pentru proiecte.

Vicepresedintele PDL a precizat ca si pâna acum au existat fonduri de cheltuit pe proiecte, dar de acum vom avea mult mai mult, iar primarii PDL trebuie sa stie sa faca proiecte si sa se bata pentru ele.

Pentru început, judetul Suceava, va deveni un centru pilot. Aici PDL va deschide centre de consultanta în toate orasele si centrele zonale pentru ca primele proiecte sa fie facute aici, urmând ca acestea sa se extinda în toata tara.

Gheorghe Flutur crede ca este nevoie de schimbare în mentalitatea conducerilor administratiilor locale si judetene, si a mentionat ca vremea stângii a trecut în România.


Intră acum și în grupul de