Fotbal. Liga a III-a : Raraul castiga primul amical al iernii


Intră acum și în grupul de

În ciuda problemelor financiare existente în cadrul clubului, Raraul Câmpulung Moldovenesc si-a reluat saptamâna trecuta antrenamentele în vederea returului de campionat.

În acest sens, formatia suceveana a disputat si prima partida de verificare din intersezon, amical în care fotbalistii pregatiti de Cristi Popescu si Dan Mândrila au învins pe teren propriu, scor 5-2, gruparea CS Gura Humorului, prin golurile marcate de Gherine (2), Lazar (2) si Vizitiu.

Raraul a început întâlnirea în urmatoarea alcatuire: Axinte – Bumbac, C. Popescu, Ivan – Roxandari, Sîrbu, Ionita, Lazar, Mândrila – Piticari, Gherine. Pe parcursul meciului, cei doi jucatori mandatati cu pregatirea echipei au rulat întreg lotul avut la dispozitie.

Conducerea clubului de la poalele Raraului încearca în continuare, atât gasirea unui sponsor care sa sprijine financiar echipa, cât si aducerea unui antrenor principal.

Totodata, „ros-albastrii” au reusit sa înregimenteze în aceasta iarna patru jucatori: Vizitiu (CSM Dorna Vatra Dornei), Ivan (Minerul Iacobeni), Ionita si Piticari (ambii de CS Gura Humorului).

În prima etapa a returului Ligii a III-a, programata pe 29 februarie, Raraul Câmpulung urmeaza sa se deplaseze pe terenul gruparii FC Willy Bacau. 


Intră acum și în grupul de