Fotbal, AJF : Aurel Daicu: „In doi ani vom avea o casa a fotbalului la Suceava”


Intră acum și în grupul de

Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava, Aurel Daicu, îti doreste sa construiasca o casa a fotbalului la Suceava. Seful AJF a demarat deja discutiile cu privire la viitorul sediu, spunând ca exista doua variante în acest sens. „Ori vom primi teren si vom începe constructia de la zero ori vom face o mansardare a actualului spatiu” , a precizat Aurel Daicu. Acesta a mai adaugat ca, prin construirea unui nou sediu, mult mai modern, AJF Suceava si fotbalul sucevean în general vor avea numai de câstigat.  

În prezent, activitatea forurilor fotbalistice judetene se desfasoara într-un spatiu care initial a fost prevazut pentru a functiona ca spalatorie. „Vreau sa las ceva în urma mea. Daca vom reusi sa construim aceasta casa a fotbalului, vom scapa si de plata chiriei lunare pe care o achitam acum”, a adaugat Aurel Daicu.

În perioada urmatoare, presedintele AJF va avea discutii cu sefii administratiei publice locale precum si cu cei ai Agentiei Nationale pentru Sport. „Dupa ce vom sti exact unde vom avea spatiu, vom demara lucrarile” a încheiat Aurel Daicu. 


Intră acum și în grupul de