Viceprimarul Harșovschi supărat că primul teren multifuncțional de sport din municipiu a fost deja vandalizat


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, și-a exprimat, luni, supărarea că deja au fost distruse unele instalații montate la primul teren multifuncțional din municipiu.

sport

Harșovschi a explicat că primul teren de sport multifuncțional (fotbal, handbal, baschet, volei) cu suprafață de joc cauciucată este dat în folosință și  este situat în apropierea școlii generale nr. 8 și va putea fi folosit de persoanele care locuiesc în cartierul George Enescu și nu numai.

Este prevăzut cu nocturnă, supraveghere video, tribune și grup sanitar.

Această investiție cuprinde teren minifotbal/handbal, teren de baschet, teren de tenis,  teren de volei, gradene  cu o suprafaţă de 36mp, grupuri sanitare tip container, suprafaţă utilă 12,85mp, instalaţie de iluminat cu stâlpi de H = 8m, 2x50W LED, 4 buc. și stâlpi iluminat H = 8m, 1x50W LED, 2 buc.

Instalaţie de supraveghere video: 3 camere video HDVCI – 2Mp și 1 DVR cu hard disk de 500Gb cu rezoluţie full HD, montat în incinta şcolii.teren-sport1

„Dacă nu știm să păstrăm ceea ce se face e păcat. O camera este deja ruptă, un scaun din tribună smuls și cele 2 coșuri de baschet îndoite!”, arată Harșovschi pe pagina sa de socializare.(N.B.)

teren-sport-2


Intră acum și în grupul de