Doi directori de liceu suceveni au promovat concursul în urma probei de CV și interviu


Intră acum și în grupul de

Candidaţii de la Colegiul Tehnic “Samoil Isopescu” Suceava au promovat toate cele trei probe ale Concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Suceava.

Colegiul Samuil Isopescul

Astfel, în cursul zilei de luni, au fost programate proba evaluării interviului şi proba interviului pentru candidaţii ce vizează funcţiile de director şi director adjunct la Colegiul Tehnic “Samoil Isopescu” Suceava, cele două probe fiind susţinute la Şcoala Gimnazială nr. 1 Suceava.

Conform listei publicate de ISJ Suceava, candidatul pentru funcţia de director al Colegiului Tehnic “Samoil Isopescu” Suceava, profesor Amalia Florina Popescu a obţinut un punctaj total de 130,75 de puncte, din care la proba scrisă-37,5, la evaluarea CV- 43,75, iar la interviu 49,5 puncte.

Candidatul pentru funcţia de director adjunct al aceluiaşi colegiu, profesor Cristina Hapenciuc a obţinut un punctaj total de 139,625 de puncte, din care la proba scrisă- 45,625, la evaluarea CV-ului – 45 de puncte, iar la interviu- 49 de puncte.

De precizat este că două probe se desfăşoară la Şcoala Gimnazială nr.1 Suceava pentru zonele 1 şi 2, la Colegiul Tehnic “Samoil Isopescu” Suceava pentru zonele 3, 4, 7 şi 8 la Colegiul Tehnic “Al.I.Cuza” Suceava pentru zonele 5,6,9 şi 10, iar la ISJ Suceava pentru zona 11.

Potrivit graficului, probele se susţin în perioada 17 octombrie- 26 octombrie 2016.

Afişarea rezultatelor este programată în data de 18 noiembrie 2016, iar contestaţiile pentru proba de interviu pot fi depuse în intervalul 21-23 noiembrie 2016.

Soluţionarea contestaţiior şi afişarea rezultatelor finale sunt prevăzute pentru intervalul 24 noiembrie – 9 decembrie 2016.

Conform Metodologiei pentru organizarea şi desfăşurarea Concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct, sunt declarați „admiși” candidații care au realizat un punctaj de cel puțin 35 de puncte pentru fiecare probă și din cumularea punctajelor celor trei probe de concurs, un punctaj total de cel puțin 105 puncte.

Validarea în Consiliul de administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean a rezultatelor finale și transmiterea acestora la minister este programată în data de 16 decembrie  2016.

Reamintim că din totalul celor 280 de candidaţi suceveni înscrişi la acest concurs, 9 au absentat, 271 s-au prezentat la proba scrisă, iar dintre aceştia 239 au promovat proba scrisă şi 32 au fost respinşi.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de