PSD crede ca senatorul Flutur a fost transformat intr-un kamikaze de propriii colegi de partid


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele organizatiei judetene Suceava a PSD, Corneliu Popovici a afirmat luni, ca lansarea liderului PD-L, senatorul Gheorghe Flutur în lupta pentru câstigarea presedintiei Consiliului Judetean Suceava echivaleaza din punct de vedere politic cu „trecerea lui Flutur pe linie moarta”. Corneliu Popovici a spus într-o conferinta de presa ca în momentul de fata „domnul Flutur este marginalizat politic” argumentul sau în acest sens fiind lipsa de la lansarea candidatilor PD-L, care a avut loc la finele saptamânii trecute, a unor personaje politice de rangul întâi din partid. „Este clar ca Flutur e marginalizat politic iar prezenta lui Cezar Preda si nu a lui Theodor Stolojan, dupa cum eram obisnuiti, confirma faptul ca se urmareste trecerea lui Flutur pe linie moarta”, a declarat vicepresedintele PSD.

Acesta este de parere ca lansarea pe care i-a facut-o Cezar Preda senatorului Flutur nu a fost stabilita în prealabil si ca felul în care a reactionat liderul judetean al PD-L la anunt, spunând ca va merge la rândul sau sa-l lanseze pe Cezar Preda în cursa pentru Primaria Buzau (de unde este acesta), nu este altceva decât recunoasterea faptului ca Gheorghe Flutur a fost „fortat sa candideze la presedintia CJ”. „Ne este foarte clar ca Cezar Preda i-a prezis sfârsitul politic lui Gheorghe Flutur deoarece acesta va pierde înca odata alegerile locale”, a încheiat argumentatia Corneliu Popovici.

În replica, presedintele organizatiei judetene a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, considera ca reactia social-democratilor denota faptul ca „în primul rând este panica generala la PSD Suceava si ei stiu ca vor pierde reduta care le-a tinut de cald 18 ani doar lor si clientelei lor politice”. „Le transmit PSD-istilor ca suntem foarte hotarâti sa câstigam Consiliul Judetean si cât mai multi primari din judet. Sa nu îmi poarte ei grija de pozitia mea în PD-L care este un partid modern, european, nu ca PSD care sta în pozitia de drepti când vin liderii de la centru. PD-L îsi va trimite toti liderii sa candideze la alegerile locale asa cum presedintele nostru, Emil Boc candideaza la Cluj. Dam importanta maxima alegerilor locale si regionale. În rest sunt speculatii vazute prin luneta PSD-ista în care daca esti la Bucuresti esti puternic si daca esti în teritoriu esti mic. O luneta virusata de comunism si centralizare”, a mai declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de