Zona de agrement Tătărași va fi realizată de Victor Construct Botoșani după ce Civica Suceava, care câștigase licitația, a fost descalificată


Intră acum și în grupul de

Zona de agrement Tărărași va fi realizată de firma din Botoșani Victor Construct după ce la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, firma Civica Suceava, care câștigase licitația, a fost descalificată.

zona agrement tatarasi (1)

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat într-o conferință de presă că urmează să fie semnat contractul de amenajare a Zonei de agrement Tătărași cu firma Victor Construct din Botoșani.

El a spus că Civica SA Suceava, care câștigase licitația, ofertând 4,6 milioane de lei pentru această lucrare, a fost descalificată de CNSC, iar lucrarea va fi făcută cu firma Victor Construct care a ofertat cu 5,1 milioane de lei.

Ion Lungu a precizat că a fost depășit termenul de 10 zile în care decizia CNSC putea fi contestată, iar în aceste condiții va semna contractul cu firma botoșăneană.

Primarul a menționat că lucrarea trebuie finalizată în 12 luni de la semnarea contractului de execuție.

El și-a exprimat încrederea că în vara anului viitor această zonă de agrement va fi dată în folosință.

În zona în care se va realiza parcul de agrement va fi reabilitat un iaz unde va fi construit un ponton, vor fi achiziţionate bărci şi hidrobiciclete, vor fi construite trei terenuri de tenis, un teren de mini-golf și un spaţiu de joacă pentru copii.tatarasi agrement (2)

 

Totodată, proiectul prevede să fie construite un pavilion, o cafenea, un spaţiu administrativ, un cabinet medical, un grup sanitar, vor fi amenajate alei şi vor fi reabilitate cele existente, va fi refăcută amenajarea peisagistică, dar şi iluminatul va fi reabilitat.

Primarul Sucevei a mai anunțat că inițiază un nou proiect pentru amenajarea unei zone de agrement pe malul râului Suceava din Ițcani până la podul din Burdujeni, urmând ca râul să fie îndiguit, iar în zonă să fie realizate investiții de agrement.(N.B.)


Intră acum și în grupul de