Poliția Suceava angajează din sursă externă cinci specialiști pentru funcții de ofițer în domeniul financiar, economic, investigații criminale și electronist


Intră acum și în grupul de

Poliția Română a dat, miercuri,  startul angajărilor din sursă externă de specialişti, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

politie_sigla

Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.

 

Înscrierile se vor realiza în perioada 19-23 octombrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 26 noiembrie 2016.

 

Inspectoratului de Poliție Județean Suceava i-au fost repartizate 5 funcţii de specialişti pentru încadrare din sursă externă, astfel: 1 funcţie de ofiţer la Serviciul Financiar, 1 funcţie de ofiţer la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, o funcţie de ofiţer la Serviciul de Investigaţii Criminale, 1 funcţie de ofiţer la Serviciul Criminalistic şi 1 funcţie de ofiţer la Serviciul Ordine Publică – specialitatea electronist.

 

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul www.sv.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.


Intră acum și în grupul de