Formula 1 : Michael Schumacher se antreneaza in mare secret pentru Moto GP


Intră acum și în grupul de

Fanii lui Michael Scumacher au mari motive de bucurie. Septuplul campion mondial al Formulei 1 revine pe pista! Surprinzator însa, nu în Marele Circ, ci în campionatul mondial de MotoGP.

Potrivit cotidianului L’Equipe, neamtul se antreneaza intens pe o motocicleta Ducati pentru a intra in MotoGP. Pentru început, Schumi ar urma sa participe la Grand Prix-ul Italiei, urmând a beneficia de un wild card din partea organizatorilor. Perfectionist din fire, fostul campion mondial ia pragatirile în serios, parcurgând circuitul francez de la Bresse de peste 50 de ori pe zi. Pentru a ajunge în Elvetia, acolo unde locuieste, germanul foloseste un elicopter, cu care se deplaseaza zilnic între cele doua tari.

Dubios este însa urmatorul aspect. Bosii lui Ducati se fac ca nu stiu nimic, sustinând sus si tare ca Michael Schumacher nu va alerga pentru ei si ca varianta participarii neamtului în MotoGP este una lipsita de veridicitate. Surpriza, însa! Ducati si Ferrari – scuderia pentru care Schumi a scris veritabile pagini de istorie în Marele Circ – au acelasi sponsor, Philip Morris. Mai mult, si acelasi furnizor de cauciucuri, Bridgestone. 


Intră acum și în grupul de