Fotbal, Liga a IV-a : Echipele de Liga a IV-a se apropie de finalul pregatirilor


Intră acum și în grupul de

Cetatea II Suceava-Arbore

Formatia din Arbore nu va putea miza în retur pe Ovidiu Pacurari, aflat în pregatiri cu Juventus Falticeni si Petru Scutelnicu, plecat la Viitorul Liteni. Totodata, Alexandru Martinescu acuza probleme la genunchi, în timp ce Adrian Cerlinca nu este complet refacut dupa accidentarea din toamna.

În aceste conditii, antrenorul-jucator Ovidiu Ciobanu se va baza la startul partii secunde a campionatului pe urmatorul lot: Andrei Munteanu, Petru Razlog, Cristian Turliuc, Dumitru Ene, Toader Suiu, Nicolai Dovalciuc, Iulian Ignatescu, Constantin Crisu, Bogdan Gazdaru si Adrian Pânzariu, venit de la Juventus Falticeni.

Ca de obicei, la fiecare joc, Cetatea va ceda la Arbore o serie de componenti ai primei echipe, pe lista comuna aflandu-se momentan Tomaz Donizete, Tudor Homneac, Florin Apetri, precum si juniorii Ovidiu Halip, Vlad Stanescu, Florin Corneanu, Razvan Breniuc, Bogdan Lupu si Alexandru Moldovan.

În 2008, Consiliul Local Arbore va acorda echipei locale de fotbal suma de 40000 lei.
Florconstruct Patrauti

Gruparea antrenata de Radu Casuba si-a început pregatirile pentru retur pe 15 ianuarie cu urmatorul lot de jucatori: Tanasuc, Burduja, Leonte, Emil Romas, Eugen Romas, Florea, Cîrlan, Holca, Stoian, Danisan si Boghian, un atacant venit în acesta iarna.

În pauza competitionala, formatia din Patrauti a disputat trei partide amicale cu: Steaua Dumbraveni, Avântul Todiresti si FC Marginea.
CS Gura Humorului

Desi i-a pierdut în aceasta iarna pe Ionita si Piticari, transferati la Raraul Câmpulung, gruparea humoreana a anuntat ca nu renunta la lupta pentru promovare.

Antrenorul Teo Murariu abordeaza returul de campionat cu urmatorul lot de jucatori: Negrea, Neagoe, A. Luca (Juventus Falticeni), Cocar, Cainari, Gafita, Grasu, Obreja, Beleca, Bernic, Tanase, D. Negrea, Poienari, Faraon, Luchian si Lemnaru, ultimii doi fiind în probe.

În ultimul amical disputat, CS Gura Humorului a pierdut, scor 2-5, pe terenul celor de la Raraul Câmpulung.  


Intră acum și în grupul de