Harșovschi: Până când Primăria Suceava va prelua Parcul Șipote, se investește în zonele din apropiere: A fost modernizat accesul spre Cetatea de Scaun de pe strada Brădetului


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, este încrezător că municipalitatea suceveană va reuși, cu sprijinul parlamentarilor care să inițieze o lege, să preia Parcul Șipote.

scari-trotuar

El spune însă că până se va ajunge la preluarea Parcului Șipote, municipalitatea investește acolo unde este proprietar în zona adiacentă.

Astfel, viceprimarul Harșovschi, a arătat pe pagina sa de socializare că Primăria municipiului Suceava dorește preluarea parcului Șipote, iar acest lucru este posibil acum deoarece zona Șipote a fost transformată în pădure-parc, de către Romsilva.

„Se fac demersuri de preluare al acestuia cu sprijinul parlamentarilor, care trebuie să inițieze un proiect de lege”, a menționat Harșovschi.combine_images

El a arătat că până se va reuși acest lucru, municipalitatea investește acolo unde poate și a anunțat că a fost modernizat accesul spre Cetate, de pe strada Brădetului.

Lucrările au constat în refacerea în totalitate a trotuarului care era într-o stare avansată de degradare fiind folosiți 632 mp de pavaj, 99 metri liniari de bordură mare și 777 metri liniari de bordură mică.

„Mai nou, accesul este mai facil pentru cărucioare de copii, persoane cu dizabilități și, de ce nu, pentru biciclete”, a subliniat Lucian Harșovschi.(N.B.)


Intră acum și în grupul de