PNL Suceava regreta ca a facut din Gheorghe Flutur „din no name, un personaj in politica romaneasca”


Intră acum și în grupul de

„În mod regretabil, credem noi, domnul Flutur a fost facut de catre PNL din no name, un personaj în politica româneasca, a fost facut „un nume”, iar astazi atacurile domniei sale au devenit cu adevarat jenante la adresa noastra”, se arata într-o declaratie adoptata de Biroul Politic Judetean al PNL Suceava. Potrivit aceluiasi document, în toamna anului 2006, Gheorghe Flutur „a tradat PNL, a tradat doctrina liberala în mod irevocabil” si ca ulterior s-a rezumat la „atacuri brutale la adresa PNL”.

Liberalii suceveni mai spun ca Gheorghe Flutur uita ca în anul 2000 a fost preluat de la PD de catre PNL si ca liberalii sunt cei care l-au sprijinit pentru a obtine doua mandate de senator si pozitia de ministru al Agriculturii.  

În declaratia BPJ al PNL Suceava se mai stipuleaza ca singurul „proiect politic” al senatorului Gheorghe Flutur rezida în tradarea PNL si ca în calitate de ministru si-a legat numele doar de cele doua „crize aviare” gestionate, si de cheltuirea a zeci de milioane de euro în acest scop. Liberalii suceveni mai spun ca, atunci când vorbeste de asa-zisele aliante PNL-PSD, Gheorghe Flutur uita ca PDL este „de facto” la putere prin exercitarea functiei prezidentiale si a mii de posturi din administratia locala.

BPJ al PNL Suceava afirma ca „în fapt, întreaga implicare a domnului Flutur în politica poate fi rezumata succint la atacuri la persoana, tradare, inconsecventa, manipulare, intoxicarea opiniei publice, confuzie si deruta, create deliberat în opinia publica, minciuna si impostura”, si mai adauga faptul ca acesta „se si vede deja conducând judetul Suceava cu mâna forte, specifica unui autocrat, unui mic baron local, de tip nou, gândit pentru vremurile europene pe care le parcurge România”.


Intră acum și în grupul de