Alți opt candidați la concursul de directori de școală respinși, iar doi s-au retras din cei 76 programați joi și vineri


Intră acum și în grupul de

Opt candidaţi suceveni la concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct nu au trecut de proba evaluării CV-ului şi alţi doi s-au retras din concurs din totalul celor 76 de candidaţi programaţi să susţină joi şi vineri ultimele două probe ale concursului.

ISJ Suceava

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a publicat punctajele obţinute, joi şi vineri, de candidaţii suceveni care au participat la proba de evaluare a CV-ului şi proba interviului din cadrul Concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct în unităţile de învăţământ din judeţul Suceava.

Astfel, în cursul zilei de 20 octombrie erau programaţi să susţină cele două probe un număr de 46 de candidaţi, iar dintre aceştia şase au fost reprogramaţi pentru o altă zi, cinci din cei reprogramaţi candidând pentru funcţiile de director şi director adjunct la Liceul Tehnologic Special Bivolărie, alţi doi candidaţi s-au retras din concurs, în timp ce doi candidaţi nu au trecut de proba evaluării curriculumului vitae.

Cele mai mari punctaje au fost obţinute de candidatul la funcţia de director de la Şcoala Gimnazială Todireşti cu 145,5 puncte şi de candidatul la funcţia de director la Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni cu 143,75 puncte.

În cursul zilei de 21 octombrie 2016, conform graficului, erau programaţi să susţină proba de evaluare a CV-ului şi interviul un număr de 30 de candidaţi, dintre aceştia patru candidaţi pentru funcţia de director şi director adjunct la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava au fost reprogramaţi, iar şase candidaţi nu au promovat proba de evaluare a CV-ului.

Cele mai mari punctaje obţinute în cursul zilei de vineri au fost obţinute de candidatul la funcţia de director al Şcolii Gimnaziale “I. Ciurea” Fălticeni cu 142,5 puncte şi de candidatul la funcţia de director al Şcolii Gimnaziale Poiana Stampei cu 138,875.

Conform Metodologiei pentru organizarea şi desfăşurarea Concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct, sunt declarați „admiși” candidații care au realizat un punctaj de cel puțin 35 de puncte pentru fiecare probă și din cumularea punctajelor celor trei probe de concurs, un punctaj total de cel puțin 105 puncte.

Validarea în Consiliul de administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean a rezultatelor finale și transmiterea acestora la minister este programată în data de 16 decembrie  2016.

.Reamintim că din totalul celor 280 de candidaţi suceveni înscrişi la acest concurs, 9 au absentat, 271 s-au prezentat la proba scrisă, iar dintre aceştia 239 au promovat proba scrisă şi 32 au fost respinşi.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de