Obiective comune ale Prefecturii si E.On Distributie Moldova pentru atragerea de investitii


Intră acum și în grupul de

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, reprezentantii E.On Moldova Distributie, au prezentat în cadrul unei discutii cu prefectul Orest Onofrei, principalele investitii facute în infrastructura de distributie a energiei electrice de la preluarea pachetului majoritar de actiuni, precum si prioritatile pentru viitor.

În timpul discutiilor s-a constatat ca cele doua institutii au obiective comune, mai ales în ceea ce priveste proiectele de dezvoltare în vederea atragerii de investitii pentru judet si ca acest fapt nu poate fi realizat fara o infrastructura de utilitati, inclusiv de energie electrica, bine dezvoltata.

În cadrul discutiilor care au avut loc, Prefectul Orest Onofrei a declarat ca “timpul de reactie” al echipelor E.On la interventia pentru remedierea defectiunilor în cazul unor situatii de urgenta datorate unor fenomene meteo extreme a fost de fiecare data multumitor.

Prefectul de Suceava a propus ca lista investitiilor ce urmeaza sa fie facute pentru extinderea retelelor de distributie a energiei electrice sa fie “convenita” împreuna cu autoritatile locale, reprezentantii E.On fiind de acord cu aceasta maniera de lucru.


Intră acum și în grupul de