Un italian a murit după ce a fost lovit de concubinul fostei sale iubite din Vama


Intră acum și în grupul de

Un italian a murit, duminică, după ce a fost lovit de concubinul fostei sale iubite din comuna Vama după ce italianul venise în România să o convingă pe femeie să revină la el.

nu treceti politia

Polițiștii suceveni fac anchetă în cazul morții unui italian, iar un bărbat a fost arestat la domiciliu de Tribunalul Suceava pentru omor.

Astfel, Tribunalul Suceava a decis, duminică, luarea măsurii arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 23.10.2016 şi până la data de 21.11.2016 inclusiv faţă de Revelino Pleșa.

Potrivit datelor preliminarii din anchetă, un italian care a fost într-o relație cu o femeie din comuna Vama, când aceasta se afla în Italia, a venit în România să o convingă pe aceasta să revină la el.

Bărbatul venit din Italia a ajuns duminică dimineața la ușa locuinței femeii din Vama în stare de ebrietate și ar fi  amenințat-o, ar fi lovit-o în încercarea de a o determina să revină la el.

Actualul prieten al femeii, Ravelino Pleșa, aflat la locuința femeii, l-a lovit pe italian care a căzut și a suferit răni care au dus la deces.

În acest caz se așteaptă să fie stabilită cauza morții în vederea continuării cercetărilor și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.


Intră acum și în grupul de