Fotbal. Liga a IV-a : Echipele din Boroaia si Todiresti sunt gata pentru debutul returului


Intră acum și în grupul de

Unirea Boroaia

O echipa mica, cu un suflet mare, se afla undeva la mijlocul clasamentului, echipa care nu se face de bacanie, fie ca joaca acasa sau în deplasare. Numai cuvinte de lauda din partea specialistilor despre comportarea jucatorilor si a conducatorilor.

Mihai Arsintoaia, omul care „le face pe toate”, s-a prezentat la sediul AJF, pentru viza, cu urmatorul lot de jucatori: Apetri, C. Tanasa, Pavel, Anania, Morosanu, Botusanu, Bâgu, Mihaila, Vasiliu, I. Tanasa, B. Tanasa, Rusu, A. Luca, Dobranschi, Gaman, Ciopraga, Sava, Stanca.

În pauza competitionala, de la echipa din Boroaia au plecat Nita si Dîrjoanca, venind în schimb câtiva jucatori experimentati: Ciopraga, Sava si Stanca (fosti la Juventus).

Echipa este sprijinita în continuare de Consiliul Local Boroaia si spera într-o comportare cel putin la fel de buna ca în turul de campionat.
Avântul Todiresti

Aflata undeva în zona „nisipurilor miscatoare”, echipa lui Costica si Nicolae Grosu abordeaza returul campionatului cu o situatie delicata în ceea ce priveste nivelul lotului. Vestea buna pentru conducatorii echipei vine din  partea primarului Gheorghe Rudnic, Consiliul Local aprobând în bugetul local, suportul financiar necesar sprijinirii formatiei de fotbal. Banii au intrat deja în contul clubului, urmând redresarea echipei în clasament, eveniment asteptat de suporterii din Todiresti. La pregatiri au fost prezenti: Chelaru, N. Grosu, Balint, Tcaciuc, Ciubotaru, Darius, Târnovan, Buburuzan, Itco, C. Anton, Tacu, A. Ghiata, Lazar, Taranu, Dicianu, Braescu, Ungureanu, Rotar, Stefancu, Bejenar. 


Intră acum și în grupul de